Hammerhuset

Vi valgte at få bygget hus af dette firma. Det kan I læse om på de følgende sider.


Nyt billedalbum

Der er nu lavet et bedre og mere overskueligt billedalbum. Billederne er placeret i foldere navngivet efter de datoer hvor billederne er taget. Du finder albummet foroven under menupunktet: "INFO" og her skal du så igen vælge "JAlbum". Dette album viser tilblivelsen af vores hus som er bygget af Hammerhuset og dets underentreprenører. Albummet er genereret ved hjælp af værktøjet JAlbum 5.2.2. Alle billeder er skaleret ned fra 5 Mega Pixel til kun at fylde 640x480 punkter for ikke at fylde så meget på serveren hvor dette site kører fra.

 


Nyt hus

Velkommen til KOCH Engineering's hjemmeside designet i Content Management Systemet (forkortet CMS) TYPO3.

TYPO3 er et system til at udvikle og vedligeholde hjemmesider og er et CMS system med rigtig mange muligheder som samtidigt er meget komplekst og som jeg først lige er ved at stifte bekendtskab med.

 

MISSION:

Da øvelse gør mester har jeg som pilot-projekt i denne TYPO3-verden et ønske om at prøve at lave en fyldestgørende beskrivelse af vores nye projekt; nemlig at bygge et nyt hus. Jeg vil med TYPO3 prøve at delagtiggøre Jer i hvad projektet går ud på. Der vil forekomme detaljerede beskrivelser af de enkelte valg og kompromier som vi har foretaget igennem projektet. Der vil være en beskrivelse af de enkelte firmaer, håndværkere og leverandører i husbyggeriet som foretages af firmaet Hammerhuset fra Næstved.

  • At have et case-projekt at blive god til TYPO3 med
  • At have en personlig online "opslagsbog" til de mange oplysninger som man skal holde rede på i et sådant projekt
  • At give familie og venner og samarbejdspartnere mulighed for at kunne logge sig på siden og følge med i projektet.

Grunden til at man enkelte steder skal logge sig ind hvis man ønsker at følge med i projektet og grunden til at dette i det hele taget begrænses til en udvalgt skare af mennesker, er at projektet indeholder forskellige fortrolige oplysinger som er involveret i et sådant projekt, såsom priser, alarmbeskrivelse,  inventar etc. som vi ikke ønsker at dele med hvem som helst.

 

Du kan sende os en mail ved at klikke på dette link:

mail(a)koch-engineering.com

 


GPS Position:

12 09 11 Øst

55 47 18 Nord
Luftfoto

Klik på billedet for at forstørre
Google Maps

Klik her for at se vores hus' placering på Google Maps


Klik her for at komme til Hammerhuset's hjemmeside


To toppowered by Typo3 - Copyright © 2009 - KOCH Engineering