Problem: Opvaskemaskine larmer i køkkenvask når den pumper vand ud

Vandlås under køkkenvask

Da vi fik huset overdraget i efteråret 2005 (26/8-2005) var vasken i køkkenet montet med en Geberit hvid vandlås med studs for opvaskemaskine. Dette var installeret af Mastrup VVS.

 

Denne har været til stor irritation for os alle, når opvaskemaskinen pumpede ud. Her kunne man så høre at vandet gurglede og boblede igennem vaskens munding. Det kunne afhjælpes lidt ved at fylde vand i vasken (af mærket FRANKE). Men pga. overløbsindløbet i vasken kunne lyden ikke helt fjernes. Alt blev kontrolleret og intet syntes monteret forkert. Vi har altså været irriteret over problemet i snart 3 år. Ja vi endte med at først at køre med opvaskemaskinen til vi var gået i seng ved at benytte den indbyggede forsinkede kørsel for at slippe for larmen.

 

Ved at ringe til Geberit kunne en tekniker hos dem fortælle at der fandtes en model som var dobbeltkamret og meget lydsvag. Denne kunne evt. afhjælpe dette problem.

Denne blev derefter hurtigt bestillt hos Prima VVS Aps. (www.primavvs.dk) til en pris af ialt (inkl. porto) 236,73 DKK.

 

Pakken blev modtaget med posten onsdag d. 30. juli 2008 med stor interesse. Spændende er var det så det virkede efter hensigten.

Montagen gik forholdsvist let. Kun 2 dele (inkl. studs til opvaskemaskine) af den gamle model blev fjernet medens 3 dele fra det nye så skulle bruges (dette skyldes af pga. den nye løsning hvor den er mere pladsbesparende har de tilføjet yderligere et vandret rør). Resten af det allerede monterede (2 rør inkl. pakninger og forskruninger) kunne genbruges og blive siddende.Oprindelig model

Modellen som Mastrup VVS monterede var følgende

Universal vandlås til enkeltvask

 

Artikel nummer: 152.837.11.1

 

VVS nummer : 188.941.05.0Gammel model


Ny støjsvag model

Modellen som vi selv efterfølgende monterede

Vandlås til enkeltvask, rumsparemodel

 

Artikel nummer: 152.887.11.1 

 

VVS nummer : 188.947.05.0Ny model


30. Juli 2008

Jubiiii !  Alt virker som det skal. Man tror det er løgn!!! Der kan nu intet høres i vasken når opvaskemaskinen pumper vand ud. 

To toppowered by Typo3 - Copyright © 2009 - KOCH Engineering